Gouden wikkelring

Gouden wikkelring

20 Jaar lang bewaarde ze het klompje goud. 

De sieraden van haar overleden moeder waren destijds omgesmolten en het goud verdeeld over de kinderen. Nu de 40e verjaardag van Marloes eraan kwam, werd het tijd er een sieraad van te laten maken.

Een wikkelring in combinatie met een diamant vond ze erg mooi en ik vind het dan weer leuk om daar echt iets persoonlijks van te maken:

  • Omdat ze 20 jaar met en 20 jaar zonder haar moeder is, heeft één van de stroken 20 gevijlde vlakjes.
  • Met een roosgeslepen diamant, vanwege de rozen op de laatste verjaardagskaart die ze van haar moeder gekregen heeft.
  • Verder zijn (gewoon omdat het kan) twee stroken mat, twee stroken hoogglans waarvan één in witgoud, zodat de ring qua kleur mooi bij haar andere zilveren sieraden past.

Leuk weetje is dat Marloes in Canada woont. Ik heb haar bij een bezoek in Nederland één keer ontmoet voor het bespreken van haar wensen en opmeten van de maat. De rest hebben we via email, WhatsApp en videobellen afgestemd.  Lang leve de technologie!

Marloes, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je met deze ring je moeder met liefde bij je kan dragen.

Terug naar het portfolio voor meer inspiratie | Meer over de goudsmid Monique Zonneveld | Ja, ik wil vrijblijvend informatie over het laten maken van mijn eigen persoonlijke sieraad.