Hamermolen gong

Hamermolen Gong sieraad

Kom je dit sieraad tegen dan is de kans groot dat de drager ervan bij @dehamermolen – Academie voor Meesterschap geweest is. Bijvoorbeeld voor een retraite, masterclass, het doorbraakproces of coaching.

@nicobezuur en @willyvanderwind vroegen me of ik iets wilde ontwerpen wat ze aan bezoekers van hun academie voor trainingen, retraites en coaching aan kunnen bieden. Om verbondenheid met de daar opgedane inzichten te vergroten. En om een tastbare herinnering te hebben aan de ervaring op deze bijzondere plek. Ik moest daarbij meteen aan de gong denken, wat een prachtige blikvanger op De Hamermolen is en die daar ook gebruikt wordt.

Naast een mooi sieraad geeft deze gong dus verbondenheid met persoonlijke transformatie en is het echt een reminder; een anker. Als drager van dit gongsieraad word je elke dag herinnert aan de stappen en groei die je hier hebt doorgemaakt. Zo stopt het proces van groei en transformatie dus niet bij het verlaten van De Hamermolen!
Daarnaast kan je het natuurlijk ook cadeau doen, aan je levenspartner bijvoorbeeld aan het eind van jullie partner retraite, als teken van verbondenheid en vertrouwen.

De gong is verkrijgbaar als ketting, armband of je zet hem in de betonnen gonghouder op een speciale plek.

Voor bestellingen of meer informatie neem je contact op met info@moniquezonneveld.nl of info@dehamermolen.nl.

***

Extra bijzonder vond ik deze opdracht omdat De Hamermolen de plek is geweest waar ik zelf op onderzoek uit ben gegaan. De (kinder)fysiotherapie had ik vaarwel gezegd en als administratief medewerker bij De Hamermolen ontstond voor mij de rust, tijd en ruimte om op zoek te gaan naar waar ik echt blij van werd. Het edelsmeden heb ik in die periode ontdekt en Willy en Nico hebben me daarin gesteund, begeleid en aangemoedigd om er letterlijk werk van te maken. Ook al betekende dat dat ze hun werknemer daardoor langzaam kwijt raakte. Dus ook voor mij heeft deze gong een hele speciale betekenis.

Terug naar het portfolio voor meer inspiratie | Meer over de goudsmid Monique Zonneveld | Ja, ik wil vrijblijvend informatie over het laten maken van mijn eigen persoonlijke sieraad.