Man draagt stoere herenarmband met gravure

Stoere herenarmband met soundwave gravure

Hier een stoere herenarmband met soundwave gravure 🔊

Maar nog stoerder dan de armband is Els, de vrouw die deze armband aan haar vriend heeft gegeven. Een man die normaal nooit sieraden draagt. Dan heb je lef toch?

Deze armband is voor hun 2 jarig samenzijn 💞

“We zijn gaan daten met het idee van we zien wel hoelang het leuk is. Na 2 jaar krijgt onze relatie toch meer een blijvend karakter. Van steeds meer bij elkaar willen zijn tot elkaar meenemen in je toekomst plannen. Ik vond het mooi om mijn vriend iets te geven wat symbool staat voor iets wat blijvend is en wat staat voordat wat voor mij centraal staat in onze relatie.”

De woorden die zij zo kenmerkend vindt voor hun relatie heeft ze zelf ingesproken. Deze woorden hebben we omgezet in de soundwave en laten graveren. Vervolgens het zilver geoxideerd voor een nog toffere uitstraling.

Nu vraag je je natuurlijk af hoe de vriend hem ontvangen heeft.

Nou, in een mooi doosje…

En of hij er blij mee was?

“Het geven was wel even spannend. Dit omdat mijn vriend een paar keer had aangegeven sieraden niks te vinden… Maar het was een goede gok! Deze unieke armband en met name de persoonlijke boodschap maken dat hij hem met trots draagt. Dank je wel Monique!”

Jij bedankt Els, voor deze leuke opdracht en ik wens jullie heel veel liefde en mooie jaren samen toe! ✨

Terug naar het portfolio voor meer inspiratie | Meer over de edelsmid Monique Zonneveld | Ja, ik wil vrijblijvend informatie over het laten maken van mijn eigen persoonlijke sieraad.