Trouwring en 2 gouden ringen met diamanten en saffier

Trouwring combineren

Caroline wilde haar trouwring graag aanpassen en combineren met twee andere ringen.

Ze had daarvoor een aantal gouden sieraden die omgesmolten mochten worden en waarvan alle stenen opnieuw gebruikt konden worden. Wat een feestje om mee te mogen werken!

Om eenheid te creëren hebben we drie ringen van dezelfde breedte en dikte gemaakt, waarvan twee met een strak ontwerp en de derde juist speels.

Het goud is gesorteerd op gehalte en van het 18 k goud is de trouwring gemaakt, met daarin de originele 13 diamanten. Maar deze keer in railzetting, zodat ze er niet meer aan blijft haken en niet bang hoeft te zijn stenen te verliezen. Ook de gravure van de naam van haar man is opnieuw geplaatst.

De tweede ring heeft 4 grotere en 2 kleinere diamanten in een wrijfzetting. Heerlijk zoals alle aandacht naar de diamanten gaat zo!

Bij de derde ring is de saffier een prachtige blikvanger, gevolgd door een regenval aan diamanten van groot naar klein, aangevuld met een paar gouden bolletjes.

Je begrijpt natuurlijk: stralend en schitterend is ze hier vertrokken met al dit moois aan haar handen!

Terug naar het portfolio voor meer inspiratie | Meer over de goudsmid Monique Zonneveld | Ja, ik wil vrijblijvend informatie over het laten maken van mijn eigen persoonlijke sieraad.