Goudsmid Apeldoorn

Wil je graag een persoonlijk sieraad laten maken door een goudsmid / edelsmid in Apeldoorn? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie over mogelijkheden, prijzen of andere vragen.

Veelgestelde vragen

Kan je voor mij een sieraad maken?
Zeker! Ik heb er wel voor gekozen alleen nog opdrachten in goud aan te nemen, simpelweg omdat ik dat het allerfijnste vind werken en ik graag mijn mooiste leven leef 🙂

Wat kost het laten maken van een persoonlijk sieraad?
Gezien de arbeid en het materiaal wat al minimaal in een handgemaakt sieraad gaat zitten, kan je denken aan een vanaf prijs van € 500,-. Op de pagina sieraad laten maken lees je hier alles over. Is dat boven budget, of zoek je inspiratie, kijk dan eens bij mijn collectie of daar een mooi betekenisvol en handgemaakt sieraad voor je bij zit!

Hoe kan ik je volgen?

Ok, deze vraag krijg ik eigenlijk nooit… Maar Leuk als je me volgt op social media! Zo blijf je op de hoogte van nieuw werk en meer leuks.

Helaas neem ik momenteel geen nieuwe opdrachten aan. De agenda zit vol tot aan de zomervakantie. Half augustus kan je weer contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Wil je eerder bij een goudsmid terecht? Misschien dat Goudraath aan de Asselsestraat of Remy Verzantvoort aan de Stationstraat wat voor je kan betekenen.

Contactformulier
Stel snel en simpel al je vragen

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Voor bellen, appen of mailen:

  Monique Zonneveld | Goudsmid

  info@moniquezonneveld.nl

  Liever telefonisch contact ? Laat je telefoonnummer achter in de mail en ik bel of app je zo snel mogelijk terug.

  Locatie Atelier

  Als goudsmid Apeldoorn / edelsmid Apeldoorn heb ik mijn eigen atelier aan huis, gevestigd in de wijk Orden in, jawel, Apeldoorn. Vlakbij de A1 en gelukkig ook vlakbij het bos ;). De adresgegevens vindt je onderaan de mail wanneer je contact opneemt.

  Ik werk alleen op afspraak, in principe elke werkdag onder schooltijden. Leuk als je contact met me opneemt, dan plannen we een afspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt.